fbpx

Finance Traineeship bij Staan

Ben jij de Finance Leader van de toekomst?

Aanmelden! Meer informatie

1. Word Finance Trainee bij Staan!

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot Finance Leader van de toekomst? Ons Finance Traineeship biedt jou de kans om te ontdekken wat het betekent om bij Top 500 organisaties te werken. Tijdens dit traject gaan werken en leren hand in hand waardoor jij jouw kennis in sneltreinvaart verbreedt. Heb jij een bachelor of master behaald in Accountancy, Finance & Control, Bedrijfseconomie of een gerelateerde studie? Dan is het Finance Traineeship de springplank voor een succesvolle financiële carrière! Ons Traineeship is geschikt voor de jonge financial met 0-5 jaar werkervaring die net de schoolbanken verlaat. Het vormt de perfecte vervolgstap voor de reeds hbo/wo afgestudeerde in Finance.

Onze (oud) Finance Professionals aan het woord:

"Opdracht bij Heineken"

Charlot Morsink - Finance Trainee

“Mijn baan bij Staan is bijzonder door de afwisseling en omdat je echt op plekken komt waar je van tevoren niet gedacht had dat je er zou komen.”

"Werkzaam bij De Bijenkorf"

Florian Pruim - Staan Alumni

“Een andere kandidaat zou voor Staan moeten kiezen door de persoonlijke aandacht die je krijgt, mensen zijn echt geïnteresseerd in wat jij wil.”

"Opdracht bij Alnylam Pharmaceuticals"

Hill Lok Fung - Finance Trainee

“Ik ben nog zoekende in welke functie goed bij mij past en dit traineeship geeft mij de mogelijkheid om te kijken wat ik wel en niet leuk vind.”

"Werkzaam bij Ahold Delhaize"

Bob Polfliet - Staan Alumni

“Door Staan heb ik de kans gekregen om mezelf nieuwe energie te geven en meer creativiteit in mijn werk te krijgen.”

2. Wie worden jouw collega's?

Ben je benieuwd naar de gezichten achter onze organisatie? Jouw nieuwe collega’s zijn energieke, jonge en ambitieuze professionals. Bij Staan draait het om onze kernwaarden: Samen, Bevlogen, Eigen, Vakmanschap. Het gaat verder dan alleen het werk, het is een reis waarin wij samen verder groeien, successen vieren en elkaar inspireren. Ontdek de unieke cultuur die ons onderscheidt en sluit je aan bij een organisatie die trots is op de gezamenlijke prestaties!

3. Wat ga jij doen?

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Het Finance Traineeship gaat van start zodra jij de schoolbanken verlaat. Binnen dit Traineeship krijg jij alle handvatten aangereikt om jezelf binnen 2 tot 3 jaar op te leiden tot volwaardig Finance Professional. Dit wordt gedaan middels de verschillende opleidingen vanuit onze Staan Academy. Denk hierbij aan Lean, Excel en Power BI. Deze worden vervolgd met advanced opleidingen waardoor je nog meer kennis vergaart. Binnen dit Finance Traineeship is het doel om uiteindelijk je CMA-titel te bemachtigen. Al deze ervaringen neem je mee in het Business Partner Program, waar je geleidelijk in doorgroeit of instroomt indien je genoeg ervaringen bezit. In dit programma krijg je meer opdrachten als senior financial en krijg je de kans om ook een eigen Finance Trainee te begeleiden. Hierdoor kan je na een aantal jaar het Executive Controlling Program volgen, je RC-titel behalen en je jezelf als Future CFO ontwikkelen.

4. Doorgroeimogelijkheden

Door het Finance Traineeship bij Staan te volgen zorg jij ervoor dat je in de toekomst hoger in kan stromen binnen organisaties. Werkervaring is belangrijk, maar jezelf blijven ontwikkelen ook. Daarom wordt werken en leren bij ons tegelijk gestimuleerd. Een voorbeeld: Als jij dit Finance Traineeship volgt in tegenstelling tot wanneer jij drie jaar lang als Controller binnen één organisatie werkervaring op doet, stroom jij gegarandeerd hoger in binnen toonaangevende organisaties. Daarbij is er ook ruimte binnen Staan om door te groeien door het aanbod van verschillende opleidingen zoals CMA.

5. Team Staan

Team Staan gelooft dat winnaarsmentaliteit een sleutel is tot succes. Door deze samenwerking biedt Staan jou, als toekomstig Finance Professional, de kans om het maximale uit je talent te halen samen met een echte kampioene. Tijdens de Finance Traineeship krijg je meerdere ontwikkelingssessies van een van de topsporters voor het creëren van een winnersmentaliteit en leer je omgaan met uitdagingen.

Team Staan supports…

Topschaatsster Sanne in 't Hof in haar reis naar een gouden medaille in Milaan

Team Staan gelooft dat winnaarsmentaliteit een sleutel is tot succes. Door deze samenwerking biedt Staan haar collega’s de kans om het maximale uit hun talent te halen samen met een echte kampioene. Een samenwerking om trots op te zijn!