fbpx

Over Staan

Wij zijn de ultieme partner op het gebied van Finance & Control voor de operationele en strategische uitdagingen van onze klant. Dit doen wij door de juiste mensen op de juiste plek te zetten, of het nu gaat om een interim professional, het rekruteren van een nieuwe collega, het samenstellen van een project team of het opleiden van Finance Professionals.

We deliver great people

Mensen maken je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat de juiste financials op de juiste plaatsen terecht komen. We hebben zelf onze sporen binnen finance verdiend. Daarom maken we het verschil.

Onze betrokken consultants zijn oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld en overtreffen de verwachtingen van onze klanten. Staan helpt organisaties op het gebied van finance, business performance, process optimalisatie en ICT projecten die hieraan gelieerd zijn. Wij richten ons enerzijds op oplossingen voor complexe vraagstukken. Anderzijds ondersteunen wij organisaties bij operationele (finance) vragen/kwesties.

Echte financials

Als zelfstandige bedrijfskundige financials zagen we in 2006 dat bedrijven liever met een vakgenoot spreken over hun wensen rondom interim en recruitment dan met een Recruiter. Ze zochten een inhoudelijke partner, eentje met kennis van finance en passie voor het vak. Daarom startten we in 2007 met Staan.

Sommigen noemen ons eigenwijs, wij noemen het authentiek, oprecht en ambitieus. We zijn empathisch, maar toch zit messcherp handelen in onze genen. We zijn ten opzichte van onze tegenstrevers de dolfijn; slim, snel en behendig.

De beste investering is in mensen

We zijn intens betrokken bij de groei van onze klanten en kandidaten. Daardoor zijn we zelf ook gegroeid, zowel in de breedte als in de diepte. Samen werken we hard voor aansprekende bedrijven. Samen staan we voor kennis, ondernemerschap, integriteit, assertiviteit en betrokkenheid.

Staan Events

Laat je meenemen in de activiteiten van Staan!

Aftermovie Finance Executive Reunion

The Finance Executive Reunion vormt het jaarlijkse ontmoetingspunt voor de financiële leiders van Top 500 organisaties. Kids meet CFO’s Sofia was ter plaatse en neemt je mee in deze bijzondere reünie! Ontdek het evenement terwijl Sofia als onze vakkundige gespreksleider de sfeer vastlegt.

Aftermovie The Dutch Padel Open 2023

Ontdek het fanatisme en passie op de baan tijdens The Dutch Padel Open! Beleef de energie van het padelspel en bekijk de video om het enthousiasme van het evenement zelf te ervaren!

15-jarig beStaan

Successen moeten gevierd worden en daarom kwam onze gehele organisatie bijeen ter gelegenheid van het 15-jarig beStaan. Ontdek het feestelijke jubileum via de video.

Dutch Finance Open 2019

The Dutch Finance Open is hét golftoernooi exclusief voor de Finance top van Nederland. Tijdens het evenement genieten de aanwezigen van Golfbaan Westwoud middels een toernooi en een clinic voor de beginnende golfspelers.

Dutch Finance Open 2018

De eerste editie van The Dutch Finance Open vond plaats in 2018 en is inmiddels een jaarlijks terugkerend succes! Ben jij benieuwd naar de prestaties op de baan?