Over Staan

Onze betrokken consultants zijn oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld en overtreffen de verwachtingen van onze klanten. Staan helpt organisaties op het gebied van finance, business performance, process optimalisatie en ICT projecten die hieraan gelieerd zijn. Wij richten ons enerzijds op oplossingen voor complexe vraagstukken. Anderzijds ondersteunen wij organisaties bij operationele (finance) vragen/kwesties.

We deliver great people

Mensen maken je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat de juiste financials op de juiste plaatsen terecht komen. We hebben zelf onze sporen binnen finance verdiend. Daarom maken we het verschil.

Echte financials, geen verkopers

Als zelfstandige bedrijfskundige financials zagen we in 2006 dat bedrijven liever met een vakgenoot spreken over hun wensen rondom interim en recruitment dan met een recruiter. Ze zochten een inhoudelijke partner, eentje met kennis van finance en passie voor het vak. Daarom startten we in 2007 met Staan.

De beste investering is in mensen

We zijn intens betrokken bij de groei van onze klanten en kandidaten. Daardoor zijn we zelf ook gegroeid, zowel in de breedte als in de diepte. Samen werken we hard voor aansprekende bedrijven. Samen staan we voor kennis, ondernemerschap, integriteit, assertiviteit en betrokkenheid.

Dutch Finance Open 2018

Onlangs organiseerden wij de eerste editie van het Dutch Finance Open. Het eerste golftoernooi exclusief voor de Finance top van Nederland. Beleef deze dag opnieuw met de video die wij van dit bijzondere evenement hebben gemaakt.

Bekijk video