fbpx

Finance Recruitment

Wij vinden de juiste gekwalificeerde financials die ook nog eens als persoon goed passen binnen jouw organisatie.

Hoog opgeleide financials

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat wil natuurlijk iedereen. Maar het is een grote uitdaging om geschikte hoger opgeleide financials te vinden die ook nog eens als persoon goed passen binnen jouw organisatie. Ons trackrecord bewijst dat deze uitdaging ons op het lijf is geschreven.

Hoe vind je hoger opgeleid, gedegen financieel personeel? Gemotiveerde en trouwe mensen die echt passen binnen jouw team? Die gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen? Die altijd willen bijleren en hun kennis delen met hun collega’s? Staan scheidt voor jou het kaf van het koren.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de financiële discipline en up-to-date kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij voor een goede match zorgen. Wij handelen snel, maar altijd zorgvuldig. Op basis van inzicht in jouw organisatie en een diepgaand begrip van de specifieke eisen die je aan jouw nieuwe collega stelt, selecteren wij de juiste hbo+ en wo+ kandidaten. Doorgaans volstaan één of twee gesprekken om uw organisatie te versterken.

Door onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en service durven we zonder meer te stellen: Staan zorgt voor loyale collega’s die op de juiste plek zitten. Niet voor niets gaan wij altijd duurzame relaties aan met onze opdrachtgevers. Relaties die gebaseerd zijn op goed luisteren, openheid, kennis van zaken en een gedeelde passie voor de financiële discipline.

Meer weten? Bel ons op (020) 303 87 87. Wij komen graag met je in gesprek!