Over Staan

De oprichters van Staan komen uit de financiële discipline en hebben jarenlange ervaring in grote en middelgrote organisaties opgedaan. Sinds 2007 zijn we gegroeid van drie naar meer dan twintig medewerkers en project consultants. Dit succes sterkt ons in de opvatting dat een gedegen inzicht in de wensen van kandidaat en opdrachtgever een basisvoorwaarde is voor een goede match. Een goede begeleiding tijdens de opdracht is de basis voor een succesvolle en duurzame relatie.


Interim Professionals

Mensen die er direct Staan: dat is waar interim dienstverlening om draait. Voor hoogopgeleide, betrokken en daadkrachtige financiële professionals die passen bij uw organisatie, bent u bij Staan Interim Finance aan het juiste adres.

Als interim finance bureau leveren wij aan gerenommeerde organisaties tijdelijke ondersteuning door hbo+ en wo+ financials. De continuïteit moet immers gewaarborgd blijven, ook bij ziekte of zwangerschapsverlof, tijdens projecten en bij fusies of reorganisaties. Juist aan interim medewerkers worden hoge eisen gesteld, omdat ze vaak in een hectische omgeving instappen. Deze eisen gelden niet alleen qua vakkennis, maar ook wat betreft persoonlijke vaardigheden.

Met consultants van Staan wordt uw financiële afdeling direct sterker. Natuurlijk omdat onze mensen goed zijn, maar ook omdat wij persoonlijk contact, inhoudelijke kennis en oprechte betrokkenheid beschouwen als cruciale onderdelen van het selectieproces. Bovendien plaatsen wij dankzij onze flexibele, klantgerichte benadering meestal al na een of twee gesprekken de geschikte consultant.


Finance Recruitment

Hoe vindt u hoger opgeleid, gedegen financieel personeel? Gemotiveerde en trouwe mensen die echt passen binnen uw team? Die gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen? Die altijd willen bijleren en hun kennis delen met hun collega’s? Staan Finance Recruitment scheidt voor u het kaf van het koren.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de financiële discipline en up-to-date kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij voor een goede match zorgen. Wij handelen snel, maar altijd zorgvuldig. Op basis van inzicht in uw organisatie en een diepgaand begrip van de specifieke eisen die u aan uw nieuwe collega stelt, selecteren wij de juiste hbo+ en wo+ kandidaten. Doorgaans volstaan één of twee gesprekken om uw organisatie te versterken.

Door onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en service durven we zonder meer te stellen: Staan zorgt voor loyale collega’s die op de juiste plek zitten. Niet voor niets gaan wij altijd duurzame relaties aan met onze opdrachtgevers. Relaties die gebaseerd zijn op goed luisteren, openheid, kennis van zaken en een gedeelde passie voor de financiële discipline.

Project Consulting

Naast het ondersteunen met tijdelijke professionals of het vinden van nieuwe passende collega’s voor uw organisatie spelen wij ook een belangrijke rol wanneer het gaat over verbetering- en optimalisatie trajecten. Soms heeft u gewoon behoefte aan een partij die een groter uitdaging voor u oplost.
Dan bent u bij Staan Project Consulting als resultaat gerichte organisatie aan het juiste adres.

Denkt u daarbij aan het implementeren of migreren van Finance / ERP en Management informatie systemen of door het verbeteren van proces optimalisatie. Hierbij maken wij gebruik van gangbare en pragmatische methodieken en filosofieen als Prince2, en Lean Six Sigma.

 

 

Staan - Meeuwenlaan 100 - 1021 JL Amsterdam - T 020 - 303 87 87 - E info@staan.nl