fbpx

Consulting

Als echte financials zitten wij vol passie voor ons vak. Daarom stappen we graag zelf in de consulting van een pittig adviestraject of IT-project. Op die manier kunnen wij onze klanten het beste van dienst zijn.

Implementatie finance systemen

Wanneer je als organisatie hulp nodig hebt bij het implementeren van diverse zaken zoals bijvoorbeeld een ERP-pakket, nieuwe wetgeving of finance systeem, kunnen wij bij deze projecten of optimalisatie van processen van grote waarde zijn. Bij Staan beschikken wij namelijk over de nodige kennis en ervaring om de implementatie goed te laten verlopen.

Om helder inzicht te krijgen in de problematiek van de organisatie houden wij een goede intake, waarbij ook de kaders waarbinnen wordt geopereerd worden vastgesteld. Hierbij worden verwachtingen, gestelde doelen en eventuele risico’s uitvoerig besproken. Op basis van een duidelijk plan van aanpak gaan wij aan de slag. Als ervaren financials hebben wij de benodigde kennis om problemen met de juiste werkwijze en in korte tijd op te lossen.

Heeft jouw organisatie niet voldoende tijd of de vereiste kennis in huis om bepaalde probleemstellingen op te lossen? Bel ons op (020) 303 87 87. Wij adviseren je hierin graag.