fbpx

Controlling Services

Wil jij als organisatie niet zelf alle financiële werkzaamheden verrichten? Dan is het goed om te weten dat je ook taken aan ons kunt uitbesteden. Bij Staan bieden wij diverse Controlling Services aan.

Accounting Control Services

Niet iedere organisatie wil zelf alle financiële werkzaamheden verrichten. Wij hebben ruime ervaring met het gedeeltelijk of volledig ontzorgen van financiële afdelingen, inclusief continuïteitsborging. Wij verwerken de administratie, doen alle belastingaangiften, verzorgen de Reporting & Control en stellen de jaarrekening op. Het spreekt natuurlijk voor zich dat we dit op een niveau doen dat je van Staan mag verwachten: toegesneden op jouw organisatie en inclusief een prettige, menselijke samenwerking.

Naast het operationele deel van de administratie bieden wij ook aanvullende diensten aan zoals het opstellen van een budget, het maken van een forecast en het doen van reporting. Ook kunnen wij fungeren als sparring en/of business partner voor jouw organisatie.

Middels een intake stellen wij vast wat er nodig is in de organisatie en bepalen wij of het verstandig is om gebruik te maken van onze Controlling Services. Wanneer dit het geval is, gaan wij aan de slag om de administratie van jouw organisatie beter in te richten en kunnen we diverse financiële werkzaamheden overnemen.

Heeft jouw organisatie behoefte aan een financial die inhoudelijk sterk is en een adviesrol kan spelen, maar is er geen budget voor een full time overeenkomst? Dan zijn de Controlling Services van Staan een uitkomst. Bel ons op (020) 303 87 87.