fbpx


Senior Recruitment Consultant

Salaris:

€52.000 - €67.000

Locatie:

Amsterdam, Groot Amsterdam

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

28-01-2024

Professional Services 40 HBO – Bachelor Senior
 • Minimaal 3-4 jaar werkervaring in sales/business development of recruitment;
 • Hbo/wo denkniveau;
 • Communicatief sterk, gedreven en ambitieus;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
 • Houdt van hard werken, maar weet net zo hard te lachen;
 • Ervaring in het bemiddelen van Senior Finance of IT professionals is een pre. 
Staan 2024-01-15
Solliciteer

Als Senior Recruitment Consultant draag jij bij aan de groei in volwassenheid van onze organisatie. Word jij de nieuwe volwaardige sparringpartner van onze klanten (o.a. Tesla, KLM en AkzoNobel) en ben je gedreven de perfecte match tussen Top 500 bedrijf en kandidaat te maken?

Functie omschrijving

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven Senior Recruitment Consultant voor onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. Als Senior Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het invullen van Senior Finance rollen, deze rollen worden geacquireerd door onze Client Consultants. Je zal als volwaardig sparringpartner voor onze klanten (o.a. KLM, AkzoNobel, Heineken) optreden en je begeleidt hen en de kandidaat gedurende de procedure. Je gaat geregeld langs bij de klant om zo een goede match te kunnen maken. Je kent de klant en de kandidaat zo goed, dat je als geen ander de beste match kan maken. 

Bij Staan werken wij onderling heel nauw samen en gaan wij lange termijn relaties aan met onze klanten, zo komen we tot de juiste resultaten. We winnen graag, maar wel op een menselijke manier. Dit heeft er mede toe geleid dat Staan behoort tot de top 250 Groeibedrijven van Nederland!

Functie eisen

 • Minimaal 3-4 jaar werkervaring in sales/business development of recruitment;
 • Hbo/wo denkniveau;
 • Communicatief sterk, gedreven en ambitieus;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
 • Houdt van hard werken, maar weet net zo hard te lachen;
 • Ervaring in het bemiddelen van Senior Finance of IT professionals is een pre. 

Bedrijfsprofiel

Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, regio Utrecht en Hoorn bedienen wij onze klanten op het gebied van Finance & Control. Met meer dan 50 jaar aan gecombineerde ervaring in Finance kunnen wij met recht onszelf specialisten noemen. Bij Staan heerst er geen hiërarchie op de werkvloer; de oprichters (zelf financials) en partners zijn actief betrokken en draaien mee in de business. Dit biedt jou een fantastische kans om aan te sluiten en jezelf verder te ontwikkelen!

Arbeidsvoorwaarden

 • Ongelimiteerde bonusregeling;
 • Mogelijkheid tot opleidingen vanuit de Staan Academy;
 • Jaarlijks summer event, kerstevent en andere gezellige borrels;
 • Gezellige collegiale sfeer met o.a. wekelijkse sportactiviteiten.

Consultant

Contactpersoon:

Waleah van Leeuwenstijn

Telefoonnummer:

0613876010

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Utrecht/Zuid-Holland op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen


Vacature bekijken

Finance Traineeship

Finance Traineeship

Ben jij gepassioneerd om je te ontwikkelen tot dé toekomstige Finance Leader? Ontdek dan ons Finance Traineeship! Dit unieke programma biedt de perfecte combinatie van werken en leren, waardoor je in razendsnel tempo alle ins en outs van finance & control onder de knie krijgt. Vanaf de basis tot het volwaardige profiel van een finance professional, wij begeleiden je op jouw weg naar succes.


Vacature bekijken

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Noord Brabant op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen.


Vacature bekijken