fbpx


Senior Client Consultant

Salaris:

€52.000 - €65.000

Locatie:

Amsterdam, Groot Amsterdam

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

26-01-2024

Professional Services 40 HBO – Bachelor Senior
 • Minimaal 3-4 jaar werkervaring in Sales;
 • HBO/WO denkniveau;
 • Ervaring in acquireren, accountmanagement en leidinggeven;
 • Communicatief sterk, gedreven en ambitieus;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
 • Houdt van hard werken, maar weet net zo hard te lachen.
Staan 2024-01-15
Solliciteer

Heb jij aantoonbare affiniteit met Finance en minimaal drie jaar relevante werkervaring in commerciële rollen? Heb je altijd al willen werken voor een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland én gedij jij beter in een cultuur waarbij de focus ligt op resultaten en niet op kpi’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Vanwege de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een Senior Client Consultant die onze corporate accounts gaat beheren en verder zal uitbreiden. In deze functie ben je een gespreks- en adviespartner voor onze klanten (o.a. Ajax, Netflix, Philips, AkzoNobel). Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid en alle vrijheid om je eigen business te runnen om zo succesvol te zijn op jouw eigen manier.
Je bent creatief in het opstarten van nieuwe relaties. Of het nou om start-ups, scale-ups of multinationals gaat, jij bezit de vaardigheden om een succesvolle samenwerking aan te gaan. Je staat dichtbij de klant en weet dankzij jouw netwerk wat er speelt in de markt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het invullen van Interim opdrachten met onze eigen Finance Professionals of met Interim Financials uit de markt. In deze functie wordt van jou verwacht dat je snel kunt schakelen en meerdere ballen in de lucht kunt houden.
Bij Staan werken wij onderling heel nauw samen en gaan wij lange termijn relaties aan met onze klanten, zo komen we tot de juiste resultaten. We winnen graag, maar wel op een menselijke manier. Dit heeft er mede toe geleid dat Staan behoort tot de top 250 Groeibedrijven van Nederland!

Functie eisen

 • Minimaal 3-4 jaar werkervaring in Sales;
 • HBO/WO denkniveau;
 • Ervaring in acquireren, accountmanagement en leidinggeven;
 • Communicatief sterk, gedreven en ambitieus;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
 • Houdt van hard werken, maar weet net zo hard te lachen.

Bedrijfsprofiel

Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Hoorn en Woerden staat Staan aan de top op het gebied van Finance & Control. Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring zijn we niet alleen experts in ons vak, maar ook innovators. Hier geloven we in een platte organisatiestructuur zonder hiërarchie op de werkvloer. De oprichters en partners zijn actief betrokken en werken zij aan zij met het team, wat jou de kans biedt om niet alleen aan te sluiten, maar ook om jezelf te ontplooien en te groeien!

Arbeidsvoorwaarden

 • Ongelimiteerde bonusregeling;
 • Leaseauto;
 • Mogelijkheid tot opleidingen vanuit de Staan Academy;
 • Jaarlijks summer event, kerstevent en andere gezellige borrels;
 • Gezellige collegiale sfeer met o.a. wekelijkse sportactiviteiten.

Consultant

Contactpersoon:

Waleah van Leeuwenstijn

Telefoonnummer:

0613876010

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

HR Business Partner

HR Business Partner

Ons HR team heeft een nieuwe collega aan het roer nodig. Als HR Business Partner bij Staan neem jij de plek in als meest senior op het gebied van HR binnen onze organisatie.


Vacature bekijken

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Utrecht/Zuid-Holland op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen


Vacature bekijken

Finance Traineeship

Finance Traineeship

Ben jij gepassioneerd om je te ontwikkelen tot dé toekomstige Finance Leader? Ontdek dan ons Finance Traineeship! Dit unieke programma biedt de perfecte combinatie van werken en leren, waardoor je in razendsnel tempo alle ins en outs van finance & control onder de knie krijgt. Vanaf de basis tot het volwaardige profiel van een finance professional, wij begeleiden je op jouw weg naar succes.


Vacature bekijken