fbpx


Recruitment Consultant

Salaris:

€39.000 - €52.000

Locatie:

Amsterdam, Groot Amsterdam

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

29-01-2024

Professional Services 40 HBO – Bachelor Starter
 • Tussen de 0 en 4 jaar werkervaring in Recruitment (en/of Finance);
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, nieuwsgierigheid en ambitie;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
 • Bereid om hard te werken en net zo hard te lachen;
(Nederlandse taal is vereist voor deze functie)
Staan 2024-01-21
Solliciteer

Zet jouw Recruitment ervaring nu in bij één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland! Als Recruitment Consultant bij Staan krijg je de kans om jouw talent verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van de organisatie.

Functie omschrijving

Vanwege de groei van onze organisatie zoeken we een gedreven Recruitment Consultant voor ons kantoor in Amsterdam. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het invullen van vaste Finance rollen, geacquireerd door onze gedreven Client Consultants, je doet in deze rol dus geen acquisitie.
Je treedt op als een volwaardig sparringpartner voor gerenommeerde klanten zoals Ajax, KLM, Akzo Nobel en Philips. Gedurende het proces begeleid je de klant en kandidaat en bouw je aan sterke relaties. Om de juiste match te maken, bezoek je regelmatig de klant. Met jouw diepgaande kennis van zowel klant als kandidaat, ben je in staat om de perfecte match te realiseren. Staan gelooft in nauwe samenwerking en het opbouwen van langdurige relaties, wat heeft bijgedragen aan onze plaats in de top 250 Groeibedrijven van Nederland!

Functie eisen

 • Tussen de 0 en 4 jaar werkervaring in Recruitment (en/of Finance);
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, nieuwsgierigheid en ambitie;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
 • Bereid om hard te werken en net zo hard te lachen;
(Nederlandse taal is vereist voor deze functie)

Bedrijfsprofiel

Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, regio Utrecht en Hoorn bedienen wij onze klanten op het gebied van Finance & Control. Met meer dan 50 jaar aan gecombineerde ervaring in Finance kunnen wij met recht onszelf specialisten noemen. Bij Staan heerst er geen hiërarchie op de werkvloer; de oprichters (zelf financials) en partners zijn actief betrokken en draaien mee in de business. Dit biedt jou een fantastische kans om aan te sluiten en jezelf verder te ontwikkelen!

Arbeidsvoorwaarden

 • Naast een goed vast salaris. een ongelimiteerde bonusregeling;
 • Laptop, telefoonvergoeding, vakantiegeld, reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheden voor opleidingen via de Staan Academy;
 • Coaching on the job en finance trainingen;
 • Jaarlijkse zomer- en kerstevenementen, en andere gezellige borrels;
 • Collegiale sfeer met wekelijkse sportactiviteiten;

Consultant

Contactpersoon:

Waleah van Leeuwenstijn

Telefoonnummer:

0613876010

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Utrecht/Zuid-Holland op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen


Vacature bekijken

Finance Traineeship

Finance Traineeship

Ben jij gepassioneerd om je te ontwikkelen tot dé toekomstige Finance Leader? Ontdek dan ons Finance Traineeship! Dit unieke programma biedt de perfecte combinatie van werken en leren, waardoor je in razendsnel tempo alle ins en outs van finance & control onder de knie krijgt. Vanaf de basis tot het volwaardige profiel van een finance professional, wij begeleiden je op jouw weg naar succes.


Vacature bekijken

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Noord Brabant op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen.


Vacature bekijken