fbpx


Recruitment Consultant Perm

Salaris:

€40.000 - €59.500

Locatie:

Kamerik, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

31-01-2024

Professional Services 40 HBO – Bachelor Senior
 • Tussen de 2 en 6 jaar werkervaring in (Finance)Recruitment;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, nieuwsgierigheid en ambitie;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
 • Bereid om hard te werken en net zo hard te lachen;
(Nederlandse taal is vereist voor deze functie)
Staan 2024-01-31
Solliciteer

Zet jouw (finance)Recruitment ervaring nu in bij één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland! Als Recruitment Consultant bij Staan op onze locatie HIGHQ krijg je de kans om jouw talent verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van de organisatie.

Daarnaast ben je op deze locatie een pionier en ga je de eerste hand leggen aan een 'perm' team. Samen met je collega's van interim ga je bouwen aan een nog sterker merk in de regio Woerden/Kamerik en aan het merk Staan/HighQ

Functie omschrijving

Vanwege de groei van onze organisatie zoeken we een gedreven Recruitment Consultant voor ons kantoor in Woerden/Kamerik. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het invullen van vaste Finance rollen, geacquireerd door onze gedreven Client Consultants, je doet in deze rol dus géén acquisitie, maar bent wel commercieel bezig.

Je treedt op als een volwaardig sparringpartner voor gerenommeerde klanten bijvoorbeeld: Ajax, KLM, Akzo Nobel en Philips. Gedurende het proces begeleid je de klant en kandidaat en bouw je aan sterke relaties. Om de juiste match te maken, bezoek je regelmatig de klant. Met je leergierige instelling en kennis van zowel klant als kandidaat, ben je in staat om de perfecte match te realiseren. Staan gelooft in nauwe samenwerking en het opbouwen van langdurige relaties, wat heeft bijgedragen aan onze plaats in de top 250 Groeibedrijven van Nederland!

Je staat in het begin van het opzetten van een team voor de werving van permanente finance rollen.

Functie eisen

 • Tussen de 2 en 6 jaar werkervaring in (Finance)Recruitment;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, nieuwsgierigheid en ambitie;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
 • Bereid om hard te werken en net zo hard te lachen;
(Nederlandse taal is vereist voor deze functie)

Bedrijfsprofiel

Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam (public), Den Bosch, Woerden/Kamerik (HighQ) en Hoorn bedienen wij onze klanten op het gebied van Finance & Control. Met meer dan 50 jaar aan gecombineerde ervaring in Finance kunnen wij met recht onszelf specialisten noemen. Bij Staan/HighQ heerst er geen hiërarchie op de werkvloer; de oprichters (zelf financials) en partners zijn actief betrokken en draaien mee in de business. Dit biedt jou een fantastische kans om aan te sluiten en jezelf verder te ontwikkelen!

Daarnaast krijg je vrijheid om de eerste stappen te zetten richting het opzetten van een perm team.

Arbeidsvoorwaarden

 • Naast een goed vast salaris, een stevige bonusregeling;
 • Laptop, telefoonvergoeding, vakantiegeld, mobiliteitsoplossing;
 • Mogelijkheden voor opleidingen via de Staan Academy;
 • Coaching on the job en finance trainingen;
 • Jaarlijkse zomer- en kerstevenementen, borrels en reisjes;
 • Collegiale sfeer met wekelijkse sportactiviteiten;


Consultant

Contactpersoon:

Fenn Artz

Telefoonnummer:

06 11952546

E-mailadres:

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Utrecht/Zuid-Holland op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen


Vacature bekijken

Finance Traineeship

Finance Traineeship

Ben jij gepassioneerd om je te ontwikkelen tot dé toekomstige Finance Leader? Ontdek dan ons Finance Traineeship! Dit unieke programma biedt de perfecte combinatie van werken en leren, waardoor je in razendsnel tempo alle ins en outs van finance & control onder de knie krijgt. Vanaf de basis tot het volwaardige profiel van een finance professional, wij begeleiden je op jouw weg naar succes.


Vacature bekijken

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Noord Brabant op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen.


Vacature bekijken