fbpx


Finance Traineeship

Salaris:

€32.000 - €45.000

Locatie:

's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

01-02-2024

40 HBO – Bachelor Starter
 • Afgeronde Hbo of Wo opleiding (bij voorkeur in financiële of economische richting).
 • 0-3 jaar relevante werkervaring
 • Communicatieve skills in het Nederlands
 • Bij voorkeur kennis van Excel
 • Gedrevenheid en ambitie om snel te groeien (leergierig)

Staan 2024-02-01
Solliciteer

Ben jij gepassioneerd om je te ontwikkelen tot dé toekomstige Finance Leader? Ontdek dan ons Finance Traineeship! Dit unieke programma biedt de perfecte combinatie van werken en leren, waardoor je in razendsnel tempo alle ins en outs van finance & control onder de knie krijgt. Vanaf de basis tot het volwaardige profiel van een finance professional, wij begeleiden je op jouw weg naar succes.

Functie omschrijving

In ons Traineeship krijg je de kans om diverse bedrijven van binnenuit te ervaren, zodat je ontdekt welke aspecten van finance het beste bij jou passen. Binnen slechts 2 tot 3 jaar transformeer je van een beginnende finance talent naar een volleerd Finance Professional, inclusief het behalen van de prestigieuze CMA-titel. Dankzij intensieve masterclasses van onze Staan Academy, zoals Data Science, Power BI en Social Skills, sta je stevig in je schoenen in de competitieve finance sector.

Jouw persoonlijke groei staat centraal bij ons. Daarom krijg je persoonlijke begeleiding van een Talent Manager, die samen met jou een op maat gemaakt ontwikkeltraject uitstippelt. Binnen een kort tijdsbestek van 6 tot 9 maanden krijg je de mogelijkheid om door te groeien naar meer uitdagende functies en verantwoordelijkheden. Wij bieden jou alle tools en kansen om uit te groeien tot dé Finance Leader van de toekomst, terwijl je werkt voor gerenommeerde bedrijven zoals KLM, Heineken, Booking.com & Swapfiets.

Functie eisen

 • Afgeronde Hbo of Wo opleiding (bij voorkeur in financiële of economische richting).
 • 0-3 jaar relevante werkervaring
 • Communicatieve skills in het Nederlands
 • Bij voorkeur kennis van Excel
 • Gedrevenheid en ambitie om snel te groeien (leergierig)

Bedrijfsprofiel

Bij Staan Finance geloven we dat mensen het verschil maken en we zetten ons in om de juiste financial op de juiste plek te krijgen. Onze cultuur kenmerkt zich door een collegiale sfeer waarin successen gevierd worden. Maandelijkse borrels op verschillende locaties, kwartaalborrels, zomerse events en wintersportuitjes zijn slechts enkele voorbeelden. Authentiek, oprecht en ambitieus, dat zijn wij. Ben jij dat ook?

Arbeidsvoorwaarden

 • Vast dienstverband bij Staan Finance
 • Salaris tussen de € 2475 - € 3500 bruto
 • Telefoonvergoeding, vakantiegeld, Leaseauto
 • Geaccrediteerde opleidingen en diverse masterclasses vanuit onze Academy (bv. post master CMA, MBA bedrijfsadministratie en Data Science)
 • Persoonlijk ontwikkelingstraject onder begeleiding van een Talent Manager
 • Borrels, uitjes, winter- en zomer event en verscheidene reizen


Consultant

Contactpersoon:

Fenn Artz

Telefoonnummer:

06 11952546

E-mailadres:

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Utrecht/Zuid-Holland op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen


Vacature bekijken

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Noord Brabant op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen.


Vacature bekijken

Recruitment Consultant Perm

Recruitment Consultant Perm

Zet jouw (finance)Recruitment ervaring nu in bij één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland! Als Recruitment Consultant bij Staan op onze locatie HIGHQ krijg je de kans om jouw talent verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van de organisatie.

Daarnaast ben je op deze locatie een pionier en ga je de eerste hand leggen aan een 'perm' team. Samen met je collega's van interim ga je bouwen aan een nog sterker merk in de regio Woerden/Kamerik en aan het merk Staan/HighQ


Vacature bekijken