fbpx


Finance Professional

Salaris:

€36.000 - €58.000

Locatie:

Kamerik, Utrecht, Zuid-Holland

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

17-04-2024

Professional Services 40 HBO – Bachelor Junior
 • Hbo of WO opleiding bij voorkeur in financiële/bedrijfseconomische richting;
 • Circa 1- 3 jaar werkervaring
 • Kennis van financiële/ERP-systemen zoals SAP of Oracle is een pluspunt
 • Uitstekende vaardigheden in MS Office en Advanced Excel
 • Sterke communicatievaardigheden en proactieve instelling

Staan 2024-04-17
Solliciteer

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Utrecht/Zuid-Holland op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen

Functie omschrijving

In deze rol als Finance Professional bij Staan Finance krijg je de kans om je vaardigheden uit te breiden en verder te ontwikkelen middels trainingen, coaching en opdrachten binnen de topbedrijven van Nederland. Vanuit een vast dienstverband zul je opdrachten uitvoeren in de regio Kamerik/Woerden, Utrecht en Zuid-Holland enzovoorts.

Hierbij kun je denken aan uiteenlopende taken op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis, en dat allemaal in verschillende branches. Je wordt begeleid door ervaren professionals die je helpen jouw doelen te bereiken. Bovendien bieden we binnen onze Academy de mogelijkheid om waardevolle certificeringen te behalen, zoals CMA en Register Controller, en staat er een uitgebreid opleidingsprogramma voor je klaar met geaccrediteerde trainingen, zoals Power BI, Advanced Excel, Robotics en Business English.

Functie eisen

 • Hbo of WO opleiding bij voorkeur in financiële/bedrijfseconomische richting;
 • Circa 1- 3 jaar werkervaring
 • Kennis van financiële/ERP-systemen zoals SAP of Oracle is een pluspunt
 • Uitstekende vaardigheden in MS Office en Advanced Excel
 • Sterke communicatievaardigheden en proactieve instelling

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een toonaangevende dienstverlener op het gebied van Finance & Control, met een focus op Recruitment Services, Interim Professionals, Finance Academy en Consulting-oplossingen. Onze oprichters zijn zelf financiële professionals, wat ons een diepgaand begrip geeft van de sector.

Arbeidsvoorwaarden

 • Vast contract
 • Aantrekkelijk salaris, telefoonvergoeding, leaseauto, vakantiegeld
 • Persoonlijk traject zoveel mogelijk op maat
 • Interessante en geaccrediteerde trainingen/opleidingen
 • Uitdagende opdrachten bij toporganisaties
 • Een prettige werksfeer en uitjes, borrels, ski reis en workation


Consultant

Contactpersoon:

Fenn Artz

Telefoonnummer:

06 11952546

E-mailadres:

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Office Manager

Office Manager

Als Office Manager ben je de spil van ons kantoor en verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse operaties. Je zorgt voor een georganiseerde en gastvrije werkomgeving en draagt bij aan een positieve werkcultuur. Deze dynamische rol vereist organisatorische vaardigheden, uitstekende communicatie en een proactieve benadering.


Vacature bekijken

HR Business Partner

HR Business Partner

Ons HR team heeft een nieuwe collega aan het roer nodig. Als HR Business Partner bij Staan neem jij de plek in als meest senior op het gebied van HR binnen onze organisatie.


Vacature bekijken

Finance Traineeship

Finance Traineeship

Ben jij gepassioneerd om je te ontwikkelen tot dé toekomstige Finance Leader? Ontdek dan ons Finance Traineeship! Dit unieke programma biedt de perfecte combinatie van werken en leren, waardoor je in razendsnel tempo alle ins en outs van finance & control onder de knie krijgt. Vanaf de basis tot het volwaardige profiel van een finance professional, wij begeleiden je op jouw weg naar succes.


Vacature bekijken