fbpx


Finance Professional

Salaris:

€36.000 - €58.000

Locatie:

's-Hertogenbosch, Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

17-04-2024

40 HBO – Bachelor Medior
 • Hbo of WO opleiding bij voorkeur in financiële/bedrijfseconomische richting;
 • Circa 1- 3 jaar werkervaring
 • Kennis van financiële/ERP-systemen zoals SAP of Oracle is een pluspunt
 • Uitstekende vaardigheden in MS Office en Advanced Excel
 • Sterke communicatievaardigheden en proactieve instelling

Staan 2024-04-17
Solliciteer

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Noord Brabant op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen.

Functie omschrijving

In deze rol als Finance Professional bij Staan Finance krijg je de kans om je vaardigheden uit te breiden en verder te ontwikkelen middels trainingen, coaching en opdrachten binnen de topbedrijven van Nederland. Vanuit een vast dienstverband zul je opdrachten uitvoeren in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda enzovoorts.

Hierbij kun je denken aan uiteenlopende taken op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis, en dat allemaal in verschillende branches. Je wordt begeleid door ervaren professionals die je helpen jouw doelen te bereiken. Bovendien bieden we binnen onze Academy de mogelijkheid om waardevolle certificeringen te behalen, zoals CMA en Register Controller, en staat er een uitgebreid opleidingsprogramma voor je klaar met geaccrediteerde trainingen, zoals Power BI, Advanced Excel, Robotics en Business English.

Functie eisen

 • Hbo of WO opleiding bij voorkeur in financiële/bedrijfseconomische richting;
 • Circa 1- 3 jaar werkervaring
 • Kennis van financiële/ERP-systemen zoals SAP of Oracle is een pluspunt
 • Uitstekende vaardigheden in MS Office en Advanced Excel
 • Sterke communicatievaardigheden en proactieve instelling

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een toonaangevende dienstverlener op het gebied van Finance & Control, met een focus op Recruitment Services, Interim Professionals, Finance Academy en Consulting-oplossingen. Onze oprichters zijn zelf financiële professionals, wat ons een diepgaand begrip geeft van de sector.

Arbeidsvoorwaarden

 • Vast contract
 • Aantrekkelijk salaris, telefoonvergoeding, leaseauto, vakantiegeld
 • Persoonlijk traject zoveel mogelijk op maat
 • Interessante en geaccrediteerde trainingen/opleidingen
 • Uitdagende opdrachten bij toporganisaties
 • Een prettige werksfeer en uitjes, borrels, ski reis en workation


Consultant

Contactpersoon:

Fenn Artz

Telefoonnummer:

06 11952546

E-mailadres:

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Associate Client Consultant

Associate Client Consultant

Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven? Staan biedt jou de kans om op onze Sales afdeling aan de slag te gaan als Associate Client Consultant. Hierbij word je begeleid door onze Clients Consultant, die je helpen de wereld van recruitment en finance te ontdekken.


Vacature bekijken

Afstudeerstage Client Consultant

Afstudeerstage Client Consultant

Staat er binnenkort voor jou een afstudeertraject op de planning? Bij Staan helpen wij jou succesvol af te studeren. Binnen onze Salesafdeling hebben wij namelijk verschillende afstudeerstages open staan, waaronder deze Client Consultant stage waar je klaargestoomd wordt om na je stage aan het werk te gaan als volwaardig Associate Client Consultant. 


Vacature bekijken

Office Manager

Office Manager

Als Office Manager ben je de spil van ons kantoor en verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse operaties. Je zorgt voor een georganiseerde en gastvrije werkomgeving en draagt bij aan een positieve werkcultuur. Deze dynamische rol vereist organisatorische vaardigheden, uitstekende communicatie en een proactieve benadering.


Vacature bekijken