fbpx


Corporate Recruiter

Salaris:

€40.000 - €59.500

Locatie:

Kamerik, Utrecht, Zuid-Holland

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

17-04-2024

Professional Services 40 HBO – Bachelor Medior
 • Minimaal 2 jaar ervaring in Recruitment;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands,
 • nieuwsgierigheid en je vindt het leuk om met mensen te werken;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
Staan 2024-04-17
Solliciteer

Droom jij ervan om jouw Recruitment expertise in te zetten in een bruisend bedrijf dat zich onderscheidt als een van de snelst groeiende in Nederland? Als Corporate Recruiter bij Staan (locatie HIGHQ) krijg je de kans niet alleen om je eigen loopbaan te versterken, maar ook om een sleutelrol te vervullen in het vormgeven van de toekomst van onze dynamische organisatie.

Functie omschrijving

Staan, een voorloper op het gebied van Finance & Control, zoekt een bevlogen Corporate Recruiter voor ons kantoor in Woerden/Kamerik. In deze rol ben je altijd op zoek naar talent, belast met het vervullen van interne vacatures van ons groeiende team. Met jouw creatieve wervingsmanieren ga je op zoek naar de meest getalenteerde Finance Professionals (en je eigen nieuwe collega's) en stuur je zelfverzekerd het selectieproces aan. Jouw unieke talent ligt in het begrijpen van de diepere behoeften van mensen, waardoor je niet alleen posities invult maar ook zorgt voor duurzame relaties.

Functie eisen

 • Minimaal 2 jaar ervaring in Recruitment;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands,
 • nieuwsgierigheid en je vindt het leuk om met mensen te werken;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;

Bedrijfsprofiel

Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Hoorn en Woerden (HIGHQ) staat Staan aan de top op het gebied van Finance & Control. Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring zijn we niet alleen experts in ons vak, maar ook innovators. Hier geloven we in een platte organisatiestructuur zonder hiërarchie op de werkvloer. De oprichters en partners zijn actief betrokken en werken zij aan zij met het team, wat jou de kans biedt om niet alleen aan te sluiten, maar ook om jezelf te ontplooien en te groeien!

Arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijk salaris en bonussysteem;
 • Laptop, telefoonvergoeding, vakantiegeld en mobiliteitsoplossing;
 • 25 vakantiedagen;
 • Jaarlijkse hoogtepunten zoals zomer- en kerstevents, samen met andere gezellige borrels en reisjes;
 • Een warme collegiale sfeer, met onder andere wekelijkse sportactiviteiten;


Consultant

Contactpersoon:

Fenn Artz

Telefoonnummer:

06 11952546

E-mailadres:

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Associate Client Consultant

Associate Client Consultant

Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven? Staan biedt jou de kans om op onze Sales afdeling aan de slag te gaan als Associate Client Consultant. Hierbij word je begeleid door onze Clients Consultant, die je helpen de wereld van recruitment en finance te ontdekken.


Vacature bekijken

Afstudeerstage Client Consultant

Afstudeerstage Client Consultant

Staat er binnenkort voor jou een afstudeertraject op de planning? Bij Staan helpen wij jou succesvol af te studeren. Binnen onze Salesafdeling hebben wij namelijk verschillende afstudeerstages open staan, waaronder deze Client Consultant stage waar je klaargestoomd wordt om na je stage aan het werk te gaan als volwaardig Associate Client Consultant. 


Vacature bekijken

Office Manager

Office Manager

Als Office Manager ben je de spil van ons kantoor en verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse operaties. Je zorgt voor een georganiseerde en gastvrije werkomgeving en draagt bij aan een positieve werkcultuur. Deze dynamische rol vereist organisatorische vaardigheden, uitstekende communicatie en een proactieve benadering.


Vacature bekijken