fbpx


Corporate Recruiter

Salaris:

€40.000 - €59.500

Locatie:

Kamerik, Utrecht, Zuid-Holland

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

31-01-2024

Professional Services 40 HBO – Bachelor Medior
 • Minimaal 2 jaar ervaring in Recruitment;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands,
 • nieuwsgierigheid en je vindt het leuk om met mensen te werken;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
Staan 2024-01-31
Solliciteer

Droom jij ervan om jouw Recruitment expertise in te zetten in een bruisend bedrijf dat zich onderscheidt als een van de snelst groeiende in Nederland? Als Corporate Recruiter bij Staan (locatie HIGHQ) krijg je de kans niet alleen om je eigen loopbaan te versterken, maar ook om een sleutelrol te vervullen in het vormgeven van de toekomst van onze dynamische organisatie.

Functie omschrijving

Staan, een voorloper op het gebied van Finance & Control, zoekt een bevlogen Corporate Recruiter voor ons kantoor in Woerden/Kamerik. In deze rol ben je altijd op zoek naar talent, belast met het vervullen van interne vacatures van ons groeiende team. Met jouw creatieve wervingsmanieren ga je op zoek naar de meest getalenteerde Finance Professionals (en je eigen nieuwe collega's) en stuur je zelfverzekerd het selectieproces aan. Jouw unieke talent ligt in het begrijpen van de diepere behoeften van mensen, waardoor je niet alleen posities invult maar ook zorgt voor duurzame relaties.

Functie eisen

 • Minimaal 2 jaar ervaring in Recruitment;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands,
 • nieuwsgierigheid en je vindt het leuk om met mensen te werken;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;

Bedrijfsprofiel

Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Hoorn en Woerden (HIGHQ) staat Staan aan de top op het gebied van Finance & Control. Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring zijn we niet alleen experts in ons vak, maar ook innovators. Hier geloven we in een platte organisatiestructuur zonder hiërarchie op de werkvloer. De oprichters en partners zijn actief betrokken en werken zij aan zij met het team, wat jou de kans biedt om niet alleen aan te sluiten, maar ook om jezelf te ontplooien en te groeien!

Arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijk salaris en bonussysteem;
 • Laptop, telefoonvergoeding, vakantiegeld en mobiliteitsoplossing;
 • 25 vakantiedagen;
 • Jaarlijkse hoogtepunten zoals zomer- en kerstevents, samen met andere gezellige borrels en reisjes;
 • Een warme collegiale sfeer, met onder andere wekelijkse sportactiviteiten;


Consultant

Contactpersoon:

Fenn Artz

Telefoonnummer:

06 11952546

E-mailadres:

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Utrecht/Zuid-Holland op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen


Vacature bekijken

Finance Traineeship

Finance Traineeship

Ben jij gepassioneerd om je te ontwikkelen tot dé toekomstige Finance Leader? Ontdek dan ons Finance Traineeship! Dit unieke programma biedt de perfecte combinatie van werken en leren, waardoor je in razendsnel tempo alle ins en outs van finance & control onder de knie krijgt. Vanaf de basis tot het volwaardige profiel van een finance professional, wij begeleiden je op jouw weg naar succes.


Vacature bekijken

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Noord Brabant op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen.


Vacature bekijken