fbpx


Business Manager

Salaris:

€67.000 - €84.000

Locatie:

Amsterdam, Groot Amsterdam

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

28-01-2024

Professional Services 40 HBO – Bachelor Senior
 • HBO/WO werk en denk niveau;
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in de sales, waarvan minimaal 2 jaar in een aansturende rol;
 • Aantoonbare affiniteit met Finance of Bedrijfskunde;
 • Klant- en servicegericht, extravert en assertief;
 • Houdt van hard werken, maar weet net zo hard te lachen;
 • 40 uur per week beschikbaar
Staan 2024-01-08
Solliciteer

Heb jij een bewezen track record in de Interim Professionals business en hanteer jij een coachende vorm van leidinggeven? Vind jij het leuk om naast het leidinggeven ook actief te blijven in de markt en jouw eigen successen te behalen? Kom dan samen verder bouwen aan een van de snelst groeiende organisaties van Nederland!

Functie omschrijving

Vanwege de ongekende groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een sterke Business Manager voor ons kantoor in Amsterdam. Als Business Manager ben jij eindverantwoordelijk voor onze Interim tak en stuur je het groeiende team van Client Consultants aan. De persoonlijke en professionele ontwikkeling van jouw teamleden is voor jou erg belangrijk en samen werken jullie toe naar mooie resultaten. In deze rol krijg je veel ruimte en kansen om met jouw team het verschil te gaan maken. Je fungeert als sparringpartner voor onze klanten en bouwt aan duurzame relaties door passende Interim oplossingen te bieden. Een mooie rol waarbij je zowel strategisch als operationeel werkzaam zal zijn.

Functie eisen

 • HBO/WO werk en denk niveau;
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in de sales, waarvan minimaal 2 jaar in een aansturende rol;
 • Aantoonbare affiniteit met Finance of Bedrijfskunde;
 • Klant- en servicegericht, extravert en assertief;
 • Houdt van hard werken, maar weet net zo hard te lachen;
 • 40 uur per week beschikbaar

Bedrijfsprofiel

Gevestigd in Amsterdam-Noord, Rotterdam en Den Bosch zijn wij net wat anders dan de rest. Met beide benen op de grond weten wij op een zeer persoonlijke manier het verschil te maken binnen Finance Recruitment. Met meer dan 50 jaar Finance ervaring in huis kunnen wij ons oprecht een specialist in ons vakgebied noemen. Er heerst geen hiërarchie op de werkvloer. De oprichters en Partners van Staan zijn actief betrokken en draaien mee in de business vanaf de vloer. Een geweldige mogelijkheid voor een gedreven Business Manager om ook nog veel te kunnen leren.

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekend salaris;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Leaseauto;
 • Uitgebreide Recruitment en Finance trainingen;
 • Jaarlijkse ski-trip, summer event, kerstevent en andere gezellige borrels;
 • Mogelijkheid tot opleidingen vanuit de Staan Academy.

Consultant

Contactpersoon:

Waleah van Leeuwenstijn

Telefoonnummer:

0613876010

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Utrecht/Zuid-Holland op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen


Vacature bekijken

Finance Traineeship

Finance Traineeship

Ben jij gepassioneerd om je te ontwikkelen tot dé toekomstige Finance Leader? Ontdek dan ons Finance Traineeship! Dit unieke programma biedt de perfecte combinatie van werken en leren, waardoor je in razendsnel tempo alle ins en outs van finance & control onder de knie krijgt. Vanaf de basis tot het volwaardige profiel van een finance professional, wij begeleiden je op jouw weg naar succes.


Vacature bekijken

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Noord Brabant op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen.


Vacature bekijken