fbpx


Associate Professional

Salaris:

€32.000 - €45.000

Locatie:

Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Groot Amsterdam

Functiegroep:

Financial Accounting

Aantal uren:

40

Datum:

17-04-2024

Professional Services 40 HBO – Bachelor Junior
 • Bij voorkeur een financiële BSc. of Msc, (bijvoorbeeld: Accountancy, Controlling, Bedrijfseconomie, Finance);
 • 0-3 jaar relevante ervaring;
 • Goede beheersing van Nederlandse- en Engelse taal;
 • Kennis van financiële/ERP systemen is een pre;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een goede presentatie;
 • De motivatie en ambitie om je snel te ontwikkelen.
Staan 2024-04-17
Solliciteer

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot Finance Leader van de toekomst? Dan is het Finance Traineeship echt iets voor jou! Werken en leren gaan hand in hand tijdens dit traject daardoor leer jij in sneltreinvaart alle facetten van finance & control kennen. We beginnen bij de basis en gaan door tot dat jij je als volwaardig finance professional kan profileren.

Functie omschrijving

In dit Traineeship neem jij een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven en kom jij er achter welke werkzaamheden het beste bij jou passen. Jouw eerste finance ervaringen worden verder ontwikkeld en in een periode van 2 tot 3 jaar word jij klaargestoomd tot volwaardig Finance Professional, inclusief CMA-titel. Je zal snel grote stappen maken door verder te leren middels diverse masterclasses vanuit de Staan Academy waaronder Data Science, Power BI en Social Skills, waardoor jij stevig in je schoenen staat in de finance branche.
Jouw groeicurve staat centraal en daarom word jij persoonlijk begeleid door een Talent Manager die samen met jou een ontwikkelingstraject afstemt. Binnen 6 tot 9 maanden krijg je de kans om inhoudelijk te promoveren, wat resulteert in meer verantwoordelijkheid en uitdaging in jouw werkzaamheden. Een ding is zeker: wij reiken jou alle handvatten aan om jezelf te ontwikkelen tot de Finance Leader van de toekomst. Dit alles terwijl jij komt te werken voor toonaangevende bedrijven zoals KLM, Heineken, Booking.com & Swapfiets.

Functie eisen

 • Bij voorkeur een financiële BSc. of Msc, (bijvoorbeeld: Accountancy, Controlling, Bedrijfseconomie, Finance);
 • 0-3 jaar relevante ervaring;
 • Goede beheersing van Nederlandse- en Engelse taal;
 • Kennis van financiële/ERP systemen is een pre;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een goede presentatie;
 • De motivatie en ambitie om je snel te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel

Wij geloven dat mensen het bedrijf maken en wij zorgen ervoor dat de juiste financial op de juiste plek terecht komt. Daarom zien wij ook graag dat jij op jouw plek zit binnen Staan. Een collegiale sfeer waarbij successen gevierd worden tekent ons bedrijf. Maandelijkse vrijmibo’s op externe locaties, kwartaalborrels, zomerevents en wintersport zijn hier het sprekende voorbeeld van. Wij zijn authentiek, oprecht en ambitieus. Ben jij dat ook?

Arbeidsvoorwaarden

 • Vast dienstverband bij Staan Finance;
 • Geaccrediteerde opleidingen en diverse masterclasses vanuit onze Academy (post master CMA, MBA bedrijfsadministratie en Data Science);
 • Persoonlijk ontwikkelingstraject onder begeleiding van een Talent Manager;
 • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties;
 • Uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Leaseauto;
 • Gezellige collegiale sfeer met o.a. zomerfeesten, maandelijkse borrels en wekelijkse sportactiviteiten.

Consultant

Contactpersoon:

Waleah van Leeuwenstijn

Telefoonnummer:

0613876010

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Office Manager

Office Manager

Als Office Manager ben je de spil van ons kantoor en verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse operaties. Je zorgt voor een georganiseerde en gastvrije werkomgeving en draagt bij aan een positieve werkcultuur. Deze dynamische rol vereist organisatorische vaardigheden, uitstekende communicatie en een proactieve benadering.


Vacature bekijken

HR Business Partner

HR Business Partner

Ons HR team heeft een nieuwe collega aan het roer nodig. Als HR Business Partner bij Staan neem jij de plek in als meest senior op het gebied van HR binnen onze organisatie.


Vacature bekijken

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij een ambitieuze finance professional die een volgende stap wil zetten? Bij Staan Finance krijg je de kans om je expertise te benutten bij vooraanstaande bedrijven in Nederland. Werk vanuit een vast dienstverband en voer opdrachten uit in de regio Utrecht/Zuid-Holland op het gebied van Accounting, Financial Controlling, Business Controlling en Analysis. Profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren professionals en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Academy, inclusief certificeringen en geaccrediteerde trainingen


Vacature bekijken