fbpx

Interim Finance Professionals

Onze interim financials staan er direct. Ze houden van verantwoordelijkheid, zijn daadkrachtig en werken op hoog niveau.

Interim finance

Of het nu gaat om een belangrijk project, een reorganisatie of vervanging tijdens ziekte of zwangerschap: onze interimmers staan er direct. Ze houden van verantwoordelijkheid en werken op hbo+ en wo+ niveau. En dankzij kennis van de materie zorgen wij voor de perfecte match tussen organisatie en professional.

Juist mensen die werken op hbo+ en wo+ niveau hebben een grote verantwoordelijkheid. Daarom is een goed selectieproces zo belangrijk voor jouw organisatie. Het moet klikken op persoonlijk én op professioneel gebied. Met Staan kies je voor daadkrachtige mensen met meer dan voldoende kennis. En daar heb je onmiddellijk profijt van.

Waarom? Wij geloven in betrokkenheid, persoonlijk contact en het koesteren van relaties. Dat blijkt onder meer uit de evaluatiegesprekken die wij zowel tijdens als na de opdracht met onze Finance Professionals én opdrachtgevers voeren. Bovendien onderscheiden wij ons door onze diepgaande kennis van de financiële discipline. Daar hebben we zelf immers jarenlang in gewerkt. Daarom kunnen we snel schakelen en hebben we aan een half woord voldoende.

Meer weten? Bel ons op (020) 303 87 87. Wij komen graag met je in gesprek!