fbpx

Services

Werken met Staan betekent werken met mensen die finance snappen en die geven om de mens, de organisatie en de relatie ertussen. Deze combinatie is het geheim achter onze belofte ‘We deliver great people’.

Interim Finance Professionals

Of het nu gaat om een belangrijk project, een reorganisatie of vervanging tijdens ziekte of zwangerschap: onze interimmers staan er direct. Ze houden van verantwoordelijkheid en werken op hbo+ en wo+ niveau. En dankzij kennis van de materie zorgen wij voor de perfecte match tussen organisatie en professional.

Finance Recruitment

De juiste persoon op de juiste plek krijgen, dat wil natuurlijk iedereen. Maar het is een grote uitdaging om geschikte hoger opgeleide financials te vinden die ook nog eens als persoon goed passen binnen jouw organisatie. Ons trackrecord bewijst dat deze uitdaging ons op het lijf is geschreven.

Hoe vind je hoger opgeleid, gedegen financieel personeel? Gemotiveerde en trouwe mensen die echt passen binnen jouw team? Die gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen? Die altijd willen bijleren en hun kennis delen met hun collega’s? Staan scheidt voor jou het kaf van het koren.

Executive Search

Wij zijn gedreven specialisten in Executive Search voor vaste en interim Finance- en Transformatie posities. Met jarenlange expertise binnen Finance Recruitment en een bewezen track record van dienstverlening binnen multinationals, beurs genoteerde bedrijven, familiebedrijven, private equity huizen en de financial services industry, zijn wij in staat om snel in te spelen op uw zakelijke behoeften. Snelheid, transparantie en kwaliteit is waar wij voor staan. Naast de gewenste inhoudelijke vaardigheden selecteren wij op de culturele fit tussen executive en organisatie.

Via Haelermans & Engelsman maakt u kennis met de beste executives in Finance.

Academy

Een echte financial is nooit uitgeleerd. Daarom investeren wij veel in onze mensen, maar trainen we ook de medewerkers van onze opdrachtgevers en andere ambitieuze financials. Binnen de Staan Academy werken we interactief, praktijkgericht en met uitstekende docenten. Ook zijn onze opleidingen goed te combineren met een fulltimebaan.

Onze Staan Academy is geaccrediteerd door Cedeo en LCS (Lean), tevens ook goedgekeurd door het Institute of Management Accountants (IMA), de internationale associatie van accountants en finance professionals en de Associatie. Dat betekent ook dat je bij ons je CMA-certificaat kunt behalen, invulling kan geven aan jouw permanente educatie (PE) en ook je certificering voor Moderne bedrijfsadministratie en Lean.

Consulting

Omdat wijzelf financials zijn en vol passie voor ons vak, stappen we graag in een pittig adviestraject. Bij projecten of de optimalisatie van processen kunnen we van grote hulp zijn. Ook ondersteunen wij bij bijvoorbeeld de implementatie van finance systemen.

Controlling Services

Niet iedere organisatie wil zelf alle financiële werkzaamheden verrichten. Wij hebben ruime ervaring met het gedeeltelijk of volledig ‘ontzorgen’ van financiële afdelingen, inclusief continuïteitsborging. We verwerken de administratie, doen alle belastingaangiften, verzorgen de reporting & control en we stellen de jaarrekening op. Het spreekt natuurlijk voor zich dat we dat op een niveau doen dat je van Staan mag verwachten: toegesneden op jouw organisatie en inclusief een prettige, menselijke samenwerking.

Contact

Meer weten? Bel ons op (020) 303 87 87. Wij komen graag met je in gesprek!