fbpx

Loopbaan

Een carrière bij Staan staat garant voor het vervullen van interessante opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers. Ondertussen ben je in dienst bij Staan. En dat is een fijne werkgever, want wij zijn erg betrokken bij onze collega’s en hechten veel waarde aan sociale cohesie. Je wordt begeleid door een persoonlijke mentor die ook in het vak zit. Ook krijg je veel ruimte om initiatieven te ontplooien binnen het financiële veld (events organiseren, cursussen opzetten, etc.).

Wat wij zoeken

Graag maken wij met jou kennis als je een uitstekende financial bent met een relevante opleiding in Accounting & Control.

Je bent dienstverlenend en flexibel ingesteld. Ook heb je geen negen-tot-vijf-mentaliteit en ben je bereid te reizen (rijbewijs B komt zeker van pas). Je ziet jezelf als ambassadeur van Staan Finance & Consultancy. Dat je communicatief sterk, sociaal vaardig en ambitieus bent, spreekt voor zich. Je investeert in je eigen ontwikkeling, als professional én als mens.

Je completeert je profiel door een sterke IT-affiniteit (bijvoorbeeld ervaring met Finance/ERP-systemen als SAP, Hyperion en Oracle) en een uitstekende beheersing van Microsoft Office, vooral Excel.

Waar wij voor Staan

Ga je bij Staan aan de slag, dan kun je rekenen op een afwisselende baan bij aansprekende en interessante opdrachtgevers.

We bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen tot T-profiel Financial. Hierin combineer je diepe vakinhoudelijke kennis (als specialist Finance) met brede vaardigheden op het terrein van Business & Organisatie. Wij zullen je daarom intensief begeleiden tijdens je carrière bij Staan.

Reken beslist op een meer dan marktconform salaris, een uitdagende bonus en aansprekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioenbijdrage, autoregeling, laptop (indien nodig) en mobiele telefoon.