fbpx

Allereerst van harte welkom!

Via Speakap introduceren nieuwe collega’s zich altijd even kort. Zo ook aan jullie de vraag om een stukje over jezelf te typen.

Iets over wie je bent, wat je doet in je dagelijkse leven en wat je gaat doen binnen Staan is voldoende, denk aan 6 tot 10 zinnen!

Speakap introductie:

Geen idee wat je moet schrijven? Bekijk hier wat voorbeelden:

ANNE

Hi nieuwe collega’s! Mijn naam is Anne Janmaat en vanaf 1 februari ben ik gestart met mijn nieuwe functie als Projectmanager. Hier ga ik mij bezighouden met het project Campus Recruitment. Een goede fit, aangezien ikzelf net uit de schoolbanken ben gerold. Afgelopen juni heb ik na vier jaar studeren, mijn bachelor Organisatie & Communicatie afgerond. Nu ben ik ready om van start te gaan en na al die jaren zitten, eindelijk te Staan! Ik kijk er naar uit om met jullie te gaan samenwerken en maak graag kennis onder het genot van een lekker bakje koffie!

JOËL 

Hi iedereen! Ik ben Joël Martens 32 jaar geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Rotterdam. Ik ben net zoals velen binnen Staan een Hotello, want ook ik heb hotel management gestudeerd aan Hotelschool The Hague.

Heb een tijdje rond gelopen in de horeca tot ik 4 jaar geleden de arbeidsbemiddeling ben binnen gerold. Ik ben een echte Bourgondiër helaas ben ik dus ook verplicht een sporter door mijn bourgondische leven stijl. In mijn vrije tijd game ik veel en ga ik graag naar festivals.

Ik ben recent gestart als recruitment consultant binnenin Staan Public.

Waarschijnlijk zie ik jullie snel weer onder het genot van een kopje koffie en beschuit met muisjes want: Ik word vader!

Tot snel in ieder geval!

GOVERT

Dag allemaal! Mijn naam is Govert van Tongerloo en ik zal aan de slag gaan binnen Talent Acquisition. Op dit moment woon ik in het mooie Utreg. Het werken binnen recruitment is nieuw voor mij. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en vooral heel veel te leren. Ik heb wel ervaring met het coachen van mensen en trek deze skills dan ook graag door binnen Staan. Ik heb hiervoor gewerkt als manager van een frozen yoghurtbar in Amsterdam. Contact maken met mensen gaat mij goed af. Wat ik daar miste was vooral het hebben van een leuk team en een gestructureerd plan om een bedrijf draaiende te houden. Ik spreek jullie allemaal graag persoonlijk aankomende weken om elkaar beter te leren kennen. Dus als je zin hebt in koffie weet je me te vinden!