fbpx

Testimonials

Ervaring van een opdrachtgever met Staan Interim Finance.

Financieel Directeur van een grote woningcorporatie in Amsterdam:

Wij hebben Staan leren kennen als een zeer betrouwbare en deskundige partner die keer op keer in staat is om een passend antwoord te vinden op onze capaciteitsvraagstukken. Aan de voorkant worden heldere afspraken gemaakt om deze vervolgens in te vullen. Bij onverwachte ontwikkelingen worden deze of opgelost of vindt er adequate terugkoppeling plaats. Juist in drukke en moeilijke perioden is deze wijze resultaatgerichte ondersteuning echt een aanwinst; als manager kan je van ze op aan. Staan en haar medewerkers zijn bovendien open, attent, communicatief en sensitief.

Jammer dat ze zo snel klaar zijn en dan al weer weg gaan….”

Ervaringen van interim kandidaten met Staan Interim Finance.

PB:
“Ik werk nu al sinds de oprichting met Staan. Staan is een onderneming met mensen die allemaal het vak van interimmer goed kennen. Dit is vooral te danken aan het feit dat ze zelf bij een interim bureau begonnen zijn of als ZZP’er in de finance branche gewerkt hebben.

Het voordeel is dat zij de situatie kennen van een interimmer en daardoor een goede match kunnen maken tussen opdracht en interimmer. Mijn ervaringen zijn dan ook louter positief. Ik heb nu al 3 opdrachten gedaan voor hen in 2 1/2 jaar tijd en vind hun persoonlijke benadering erg prettig en positief werken. Ook heb ik met een aantal medewerkers van hun bureau samengewerkt op een opdracht en zij hebben een professionele en postieve instelling. Staan ziet je niet als een product maar als een persoon!”