fbpx

Interim kandidaten

Interim consultants en managers moeten er direct staan. Of het nu gaat om een belangrijk project, een reorganisatie of vervanging tijdens zwangerschap: op een financial van Staan wordt gerekend.

Juist mensen die werken op hbo+ en wo+ niveau hebben een grote verantwoordelijkheid. Daarom is een goed selectieproces zo belangrijk voor uw organisatie. Het moet klikken op persoonlijk én op professioneel gebied. Met Staan kiest de opdrachtgever voor daadkrachtige mensen met meer dan voldoende kennis. En daar heeft deze onmiddellijk profijt van.

Waarom? Wij geloven in betrokkenheid, persoonlijk contact en het koesteren van relaties. Dat blijkt onder meer uit de evaluatiegesprekken die wij zowel tijdens als na de opdracht met onze consultants én opdrachtgevers voeren. Bovendien onderscheiden wij ons door onze diepgaande kennis van de financiële discipline. Daar hebben we zelf immers jarenlang in gewerkt. Daarom kunnen we snel met u schakelen en hebben we aan een half woord voldoende.

Bent u die interim financial die zich herkent in bovenstaande aanpak en verwachtingen? Maakt u ook het verschil bij opdrachtgever?

Schrijf u dan in en volg onze interim opdrachten online.

Meer weten? Bel ons op (020) 30 38 787. Wij komen graag met u in gesprek!