fbpx

Finance Traineeship

Een Finance Traineeship bij A-brands als Philips, Heineken en Netflix.

Gratis aanmelden

Wil jij je carrière een boost geven en je sneller ontwikkelen binnen Finance & Control? Wil je een afwisselende baan bij de meest aansprekende bedrijven van Nederland? Dan is dit Finance Traineeship echt iets voor jou!
1. Jouw groei

Van Associate tot volwaardig Finance Professional

Tijdens dit programma kom je in vast dienstverband bij Staan te werken. In een periode van 2-3 jaar word je klaargestoomd tot volwaardig Finance Professional. Met onze persoonlijke begeleiding wordt een ontwikkelingstraject op maat gesneden waardoor jouw carrière excelleert. Dit wordt versterkt door uitdagende opdrachten die goed aansluiten op jouw profiel en ontwikkeling. Bij Staan word je een personal brand en interessant voor elke toonaangevende (internationale)organisatie in Nederland. Daarnaast word je beloond met een uitstekend salaris en verrassende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het grote zomerevent en het kerstdiner met alle partners en kinderen.
2. Personal brand

Het profiel van de Staan Finance Professional

Het Finance Traineeship bij Staan is geschikt voor ambitieuze starters die het maximale uit hun carrière willen halen. Ben jij klaar om je ontwikkeling als Finance Professional een boost te geven? Voldoe je aan onderstaande functie-eisen? Dan zetten wij daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover.

Arbeidsvoorwaarden

  • Vast dienstverband
  • Persoonlijk ontwikkelingstraject met een professionele coach
  • Inclusief diverse opleidingen zoals: CMA, Business English, Power BI, Robotics en een soft skills programma
  • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties (o.a. Heineken, Netflix, Philips)
  • Uitstekend salaris aangevuld met verrassende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioen en leaseauto)
  • Gezellige en collegiale sfeer met o.a. kwartaalborrels, zomerfeesten, kerstdiner en meer

Functie-eisen

  • Een financiële Master of Bachelor (bijvoorbeeld: Accountancy of Bedrijfseconomie)
  • 0-4 jaar werkervaring
  • Communicatief vaardig
  • De motivatie en ambitie om je snel te ontwikkelen!
3. Je eigenschappen

Aan welke eigenschappen moet een Associate, een Professional en een Senior Professional voldoen?

Associate

"Als Finance Professional ervaar ik de sfeer bij Staan als goed. Er heerst een directe en goede samenwerking tussen Finance Professionals, Recruiters en Coaches. Hierbij staan ontwikkeling van de Finance Professionals en tevredenheid van opdrachtgevers hoog in het vaandel.” Lees hier meer.

Professional

“Ik ben alweer 2 jaar in dienst bij Staan. Altijd goede begeleiding gehad en mogelijkheden tot ontwikkeling (cursus, opleiding, etc.) daarnaast heeft Staan altijd een professionele maar toch leuke en gezellige sfeer.” Lees hier meer.

Senior Professional

“Als Finance Professional ervaar ik Staan als een erg fijne en professionele werkgever. Ze nemen hier de tijd om je als starter te ontwikkelen naar volwaardig Finance Professional. Dit door middel van trainingen, coaching een relevante opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers.” Lees hier meer.

Staan helpt je in ontwikkeling...

4. Perfecte match

Echte financials

Als zelfstandige bedrijfskundige financials zagen we dat bedrijven liever met een vakgenoot spreken over hun wensen rondom interim en recruitment dan met een Recruiter. In tegenstelling tot veel andere interim en recruitment bureaus vindt Staan zijn oorsprong in finance in plaats van commercie. De diepgaande financiële kennis van de oprichters die hiermee in onze genen zit willen we te allen tijde behouden en blijven inzetten voor onze opdrachtgevers.

Missie

Mensen maken je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat de juiste financials op de juiste plaatsen terecht komen. We hebben zelf onze sporen binnen finance verdiend. Daarom maken we het verschil.

Persoonlijkheid

Sommige noemen ons eigenwijs, wij noemen het authentiek, oprecht en ambitieus. We zijn empatisch, maar toch zit messcherp handelen in onze genen. We zijn ten opzichte van onze tegenstrevers de dolfijn; slim, snel en behendig. Daarnaast zijn wij van het volhouden, als het nodig is van bloed, zweet en tranen. Kwaliteit, integriteit, ondernemerschap en assertiviteit vinden wij belangrijk. Dat karakteriseert ons. Jou ook?

Onderscheidend vermogen

Naast dat wij onze sporen in finance hebben verdiend, zijn wij ook intens betrokken bij onze mensen; onze klanten en kandidaten. Zo doen we er alles aan om dé juiste persoon te leveren bij onze klanten. En helpen wij kandidaten personal brand worden, waardoor ze een snellere carrière-opbouw realiseren en hoger binnenstromen bij organisatie. Wil jij je ontwikkeling ook een boost geven?