fbpx

Testimonials

Ervaring van een opdrachtgever met Staan Finance Recruitment.

SR:
“Ik heb Staan Finance & Consultancy leren kennen als een partij die serieus en respectvol met haar kandidaten omgaat en de perfecte match met opdrachtgever nastreeft. Daarom is Staan Finance & Consultancy voor mij een betrouwbare partner waar ik graag zaken mee doe.” 

De ervaringen van kandidaten met Staan Finance Recruitment.

IW:
“Na 3 geweldige jaren in New York gewoond te hebben, kwam ik in het voorjaar van 2010 weer naar Amsterdam en ging op zoek naar een nieuwe baan. Al snel kwam ik via het netwerk in contact met Staan. In het prettige kennismakingsgesprek stelde Staan de juiste vragen, waardoor ze heel gericht voor mij op zoek konden gaan. In lijn met mijn wensen kwamen ze met 2 opties in een grote productie-onderneming en in een sales- en marketingorganisatie. Beiden waren ambitieuze ondernemingen en in een internationale omgeving, wat mij erg aansprak. Na goede begeleiding in de sollicitatie-gesprekken en efficiente procedures kreeg ik een concreet aanbod. Ik zal Staan zeker aan andere mensen in mijn netwerk aanbevelen als een uitstekend recruitingsbureau.”

AM:
“Mijn eerste gesprek met Staan voelde goed, meteen tot de kern van zaken. Blijkens dat Staan in het werkveld heeft gestaan en weet wat er speelt. Daarna kwam mijn eerste gesprek bij de klant met succes waarna Staan ook mijn salaris onderhandelingen heeft gedaan. Mijn huidige werkgever is een goede richting van Staan omdat de werksfeer heel erg bij mij past; openheid en goede werk-prive balance.”