fbpx

Recruitment kandidaten

Hoe vindt een werkgever hoger opgeleid, gedegen financieel personeel? Gemotiveerde en trouwe mensen die echt passen binnen het team? Die gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen? Die altijd willen bijleren en hun kennis delen met hun collega’s? Staan Finance Recruitment scheidt voor de klant het kaf van het koren.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de financiële discipline en up-to-date kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij voor een goede match zorgen. Wij handelen snel, maar altijd zorgvuldig. Op basis van inzicht in een organisatie en een diepgaand begrip van de specifieke eisen die de opdrachtgever aan een nieuwe collega stelt, selecteren wij de juiste hbo+ of wo+ kandidaten. Doorgaans volstaan één of twee gesprekken om een organisatie te versterken.

Door onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en service durven we zonder meer te stellen: Staan zorgt voor loyale collega’s die op de juiste plek zitten. Niet voor niets gaan wij altijd duurzame relaties aan met onze opdrachtgevers en kandidaten. Relaties die gebaseerd zijn op goed luisteren, openheid, kennis van zaken en een gedeelde passie voor de financiële discipline.

Bent u die gedegen financial die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Waardeert u ook een persoonlijke aanpak bij het vinden van deze uitdaging, zodat er een goede match ontstaat tussen wat u zoekt en de werkgever nodig heeft?

Bel ons op (020) 30 38 787. Wij komen graag met u in gesprek!