fbpx

Recruitment opdrachtgevers

Hoe vindt u hoger opgeleid, gedegen financieel personeel? Gemotiveerde en trouwe mensen die echt passen binnen uw team? Die gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen? Die altijd willen bijleren en hun kennis delen met hun collega’s? Staan Finance Recruitment scheidt voor u het kaf van het koren.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de financiële discipline en up-to-date kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij voor een goede match zorgen. Wij handelen snel, maar altijd zorgvuldig. Op basis van inzicht in uw organisatie en een diepgaand begrip van de specifieke eisen die u aan uw nieuwe collega stelt, selecteren wij de juiste hbo+ of wo+ kandidaten. Doorgaans volstaan één of twee gesprekken om uw organisatie te versterken.

Door onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en service durven we zonder meer te stellen: Staan zorgt voor loyale collega’s die op de juiste plek zitten. Niet voor niets gaan wij altijd duurzame relaties aan met onze opdrachtgevers. Relaties die gebaseerd zijn op goed luisteren, openheid, kennis van zaken en een gedeelde passie voor de financiële discipline.

Meer weten? Bel ons op (020) 30 38 787. Wij komen graag met u in gesprek!